Cautare

22995 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (6.83 secunde)
Fostul lider taranist Liviu Petrina a castigat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) procesul impotriva a doi jurnalisti de la Academia Catavencu, care in 1997 au scris intr-un articol ca a colaborat cu Securitatea, instanta stabilind ca i s-a incalcat dreptul la viata privata si familie.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca desemnarea ca premier a lui Liviu Negoita reprezinta "cantecul de lebada a lui Traian Basescu", ce "isi bate joc de romani". Orban a mai mentionat ca liberalii nu vor participa la discutiile cu Liviu Negoita.
Cererea de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, initiata de senatorii PD-L, a fost scoasa de pe ordinea de zi a Biroului Permanent de ieri, cu votul majoritar al PSD si PNL.
Eurodeputatul PSD Catalin Ivan cere demisia sefului Politiei Romane, Liviu Popa, din cauza declaratiei acestuia potrivit careia "sunt suficienti politisti betivi si nenorociti" care trebuie dati afara, o afirmatie care, potrivit lui Ivan, pericliteaza sansele de aderare la Schengen.
Rezultatele sondajului confirma dezastrul PDL, partid care este (inca) salvat doar de primarul sectorului 3, Liviu Negoita. ... in fiecare dintre ele lui Sorin Oprescu i-a fost opus cate un contracandidat.
Lazaroiu il vede favorit pe Robert Negoita Unul dintre liderii importanti ai PDL, Sebastian Lazaroiu, este primul care recunoaste posibilitatea ca Liviu Negoita sa piarda primaria Sectorului 3. ... Sebastian Lazaroiu l-a clasat pe Robert Negoita in fata lui Liviu Negoita, in predictiile pe care le-a postat pe blog.
Gabriela Antoniu) Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si chiar isi doreste sa ocupe aceasta functie, cei doi urmand sa aiba o intalnire in zilele urmatoare.
Liviu Dragnea a anuntat ca PSD are majoritate singur in 14 consilii judetene, in 11 poate face majoritate cu Alianta Liberalilor si Democratilor, iar in 2 cu ALDE si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.
Dragnea si Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Trump Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.
Invitati la ceremonia lui Trump/ DOCUMENT (Autor: Florin Puscas ) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de presedinte a lui Donald Trump, al 45-lea presedinte american. Alaturi de Liviu Dragnea, la eveniment va participa si premierul Sorin Grindeanu.
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, a scris un articol emotionant despre filmul "Valurile Dunarii", "Casablanca" romaneasca, ramas in sufletul oamenilor din China, dar uitat de majoritatea romanilor Oare cati romani, intrebati care sunt filmele lor romanesti preferate, ar numi Valurile Dunarii, bijuteria lui Liviu Ciulei si Titus Popovici din 1959?
Sustinerea de care se bucura liberalul Liviu Mocanu (foto) din partea PSD pentru pastrarea functiei de presedinte-director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta are o explicatie: "Eu de 25 de ani joc in echipa lui Nicusor Constantinescu".
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
In ceea ce priveste audierea lui George Maior pentru sefia SRI, deputatul PRM de Galati, Liviu Codirlaa, membru al Comisiei de supraveghere a activitaatii SRI, ne-a declarat caa a votat impotriva acestuia, votul saau fiind cel de-al doilea vot negativ pentru candidatul propus din rindul PSD.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
Liderul interimar al PDL Bucuresti, Liviu Negoita, a declarat, luni, referindu-se la eventuale schimbari in filialele de sector, ca va avea o discutie cu aceste organizatii ale partidului, pentru o analiza a rezultatelor la alegerile locale."Asigur un interimat, pana cand se vor organiza alegerile in organizatia PDL Bucuresti.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (foto), a afirmat ieri ca in PDL si in coalitia de guvernamant nu exista probleme, doar in PSD, si spune ca lui Liviu Dragnea care, in sedinta CExN al PSD de vineri, l-a numit "tampit", ii "este greu" sa il jigneasca.
Ii doreste MOARTEA lui Liviu Dragnea (Autor: ... Regizoare de profesie, Lia Bugnar isi doreste ca seful PSD, Liviu Dragnea, sa moara.
A compus pentru Antonia, Ryan&Radu si Liviu Varciu si acum vrea sa ajunga o mare cantareata! ... Elena Vasile a debutat in muzica ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina.
"Nu este o mare surpriza pentru mine, mai ales dupa ce joi am vazut si eu la televizor comanda data de Traian Basescu la DNA, sa trimita dosarul in instanta", a declarat Liviu Dragnea.
google-analytics.com